HRV träning för inre balans

Vill du lära dig effektivt påverka nervsystemet för att hantera stress, öka prestationsförmågan och återhämtningen?

 

Behåll din inre balans

Har du för höga nivåer av stress i ditt liv? Eller svårt att prestera på topp i viktiga lägen i livet?

Jag vill hjälpa dig att behålla din inre balans, bygga upp en långsiktigt motståndskraft och kristallklar skarphet i avgörande lägen.

Personlig Coaching

Alla har unika behov och utmaningar i livet. Jag vill förstå dig på djupet, hjälpa dig att utveckla mer inre balans och samtidigt uppnå dina drömmar och mål. Med Biofeeback kan jag mäta dig för att skapa det bästa träningsprogrammet för dig.

 

 

Effektiva övningar

Med den senaste HRV sensorn och grafisk Biofeedback till din smartphone, blir det både roligt och effektivt att lära och öva. Det hjälper dig att snabbt hitta en andning och fokusförmåga som tränar din psykofysiologiska kapacitet till inre lugn, behagliga känslor och skarp närvaro här och nu.

 

Din inre kompass

Andning, tankar, fokus och känslor påverkar HRV och det autonoma nervystemet och hjärnan. När du skapar balans i nervsystemet och hjärtat kan det innebära en rad postiva effekter.

Vanliga förbättringar

 • Balanserat blodtryck
 • Prestationsförmåga
 • Sömn
 • Stressmedvetenhet
 • Lugn och frid
 • Närvaro
 • Välmående
 • Bättre allmänhälsa
 • Klarhet och fokus
 • Kreativitet
 • Problemlösning

 

Behöver du coaching eller vill prova HRV träning?

Jag erbjuder privata sessioner och kurser. Både online eller via webinar eller fysiskt i centrala stockholm. Du kan även göra kursen tillsammans med en närstående eller kollega. Det kan bidra till inspiration och bättre pris.

Vad säger andra?

Maria Paz Acchiardo

Fd borgarråd, Entreprenör, The Work Specialist

”Jag kan rekomendera Linus å det varmaste! Genom hans varma och profesionella vägledning guidade han mig till ett radikal skifte i min hälsa. De senaste årens trötthet och tendens att somna när jag vilade är helt borta nu. Tack vare det som Linus lärt mig kring andningen och HRV-träningen har jag återfått en energi jag trodde var förlorad för gott. Så tacksam!! Det Linus har bidragit till i mitt liv kan ej mätas i pengar. Sviterna efter en utbränning tyck vara så gott som borta. Tack Linus åter igen!

Lisa Nilsson Beach

Entreprenör

”Redan efter första HRV tränings sessionen med Linus kände jag stor skillnad i både min energi och kropp. Efter många års ledvärk känner jag hur smärtan börjar avta och lederna mjuknar upp, samtidigt känner jag ett välbehag och motivation i mig själv som jag direkt kan relatera till HRV träningen. Det är också lättare för mig att hantera stress situationer med de verktyg, coaching och den feedback som jag har fått av Linus. Han har en fantastisk energi som både motiverar och stärker ens person från hjärtat, detta tillsammans med en stor kunskap och erfarenhet som känns tryggt i en sån viktig del i livet som ens hälsa och välmående. Jag vill varmt rekommendera Linus och HRV träning för en ökad livskvalitet och kraftfull personlig inre energi från hjärtat.”

Alexander Ingster Hofgren

Företagsrådgivare hos Coompanion

”Efter att ha gått Linus Lundkvists kurs i HRV andning har jag fått en ökad förmåga att hantera och vända obehagliga stressfulla situationer till lugn och behag.

Genom att kombinera förståelse för biologi, praktiska övningar och teknologin av bio-feedback blir det lätt att veta hur och när jag gör rätt.

Efter bara några veckor har jag lärt mig hur jag kan använda andningen för att komma i kontakt med min kropp och på bara några minuter vända obehag till välbehag. Visst låter det fantastiskt?

Kan starkt rekommendera att du går på Linus nästa föreläsning och lär dig mer!”

Linda Törnqvist

RTT expert, success Coach.

Jag gjorde just min första session med Linus. Vilken fantastisk människa!
Han har ett enormt lugn vilket fick mig att känna mig helt trygg i jobbet vi gjorde tillsammans. Han fick mig att se, och förstå andningen på ett helt nytt sätt vilket i sin tur kommer hjälpa mig bli tryggare i mig själv, och när jag står på scen och föreläser
Tusen tack underbara Linus

Boka en provsession med Coaching och HRV mätning

Till kontakt