FEEL it BETTER Nätverk - din partner för friskvård

Träningsmetoder och mätmetoder för friskvård 

Vision

Vi erbjuder ett koncept med mätmetoder och träningsmetoder till dig och dina medarbetare. Våra metoder kan analysera och hantera stress, öka återhämtningen och prestationsförmågan. Metoderna grundar sig i forskning och vi är ett starkt team som kan erbjuda det du och din organisation behöver för friskvård. Med effekter som bättre resultat och mer flow.

                                                     

Vi erbjuder

– Stressanalys av organisation och medarbetare

– 24 timmars EKG

– Utbildningar och handledning i HRV träning som stresshanteringsmetod

– Följa arbetsmiljöverkets riktlinjer

– Life Kinetik (hjärnträning)

– Meditation

– Yoga

 

Vårt team

Vi är ett kraftfull team med bred kompetens och erfarenhet av företagsledning, HRV träning, coaching, stresshantering, yoga, analys av prestations- och återhämtningsförmåga. Vi finns för att hjälpa er att komma i ännu bättre balans.

Eugene Agrest

Management konsult, HRV Coach och Mästare i Shack

Gedigen erfarenhet i shack med flera mästerskapsvinster i olika länder, under många år. Även gedigen erfarenhet som Management konsult – en mästare i strategi.

Linus Lundkvist

Friskvårdskonsult, HRV Coach, Samtalscoach, Meditationslärare, MR-vetare.

Coachar och tränare företagsledare, personal och privatpersoner i stresshantering, prestation och återhämtning m.m. 

Charlotta Kjellsdotter Åkesson

Co founder FEEL It BETTER Sverige AB

HRV tränare, Yoga lärare, Certifierad Life Kinetik tränare, Meta-Competence in Communicology och tidigare chefskonsult inom finans.

Thomas Lundmark

CEO/VD at FEEL it BETTER Sverige AB

Certifierad Life Kinetik-tränare
Licensierad HRV-tränare och coach
gedigen erfarenhet av arbete med affärsutveckling, säljledning, teamutveckling och coachning. Han har erfarenhet från små startups till globala börsbolag och har haft ledande positioner såsom VD, Nordisk Försäljningsdirektör, Direktör för norra Europa och som konsult.

För mer information om våra mätmetoder och träningsmetoder:

Vibeke

Jansson

”Linus är en engagerad coach och en varm person med stor kunskap om kroppen och nervsystemet som han förmedlar tydligt och inspirerande. Efter en kurs i HRV träning med Linus där jag fått kunskap om HRV och andningsteknik kan jag nu lättare slappna av när jag är befinner mig i stressade situationer. Jag är också mycket mer uppmärksam på min andning och när kroppen hamnar i obalans. Med HRV har jag fått ett verktyg jag kan använda för att komma i balans i kropp och själ, en teknik som verkligen fungerar. Tack Linus !”

1 + 15 =